Název | Množství a jednotka |
---|---|
vepřové maso - krkovice | 600 gramů |
sojová omáčka | 1 lžíce |
zelené fazolky | 200 gramů |
česnek | 4 stroužky |
cibule | 1 kus |
olej | |
bílá paprika | 1 kus |
sůl |
Postup: Ze všech surovin vypracujeme hladké těsto - na vál nasypeme sypké přísady... zobrazit recept
Postup: Uvařený květák vidličkou rozděláme na malinké růžičky a orestujeme na másle.... zobrazit recept
Postup: Maso z rybí konzervy dáme do misky a vidličkou rozmačkáme na malé kousky. K... zobrazit recept
Postup: Na sádle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na kolečka nakrájené... zobrazit recept
Postup: Rýži uvaříme doměkka - na jeden díl rýže dáme dva díly vody a vaříme na mírném... zobrazit recept
Restaurant najdete pod původními renesančními klenbami, s otevřeným cihlovým...